Manicure i Tåstrup

Du kan her på siden få et indblik i, hvad manicure er og hvordan Manicure i Tåstrup hos Kingnails foregår. Overordnet set er en manicure en skønhedsbehandling af dine hænder. Her går du igennem forskellige trin og i sidste ende får du flotte hænder og negle. Manicure forbindes med forkælelse, hvilket skal ses i lyset af, at man under behandlingen slapper af og stresser af. Hvad er manicure? Hvordan fungere behandlingen hos kingnails? Hvor lang tid tager det? Det er nogle af disse spørgsmål, som du kan få besvaret på denne side. Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os her eller komme forbi butikken.

Manicure

Find ledige tider

Manicure er en behandling, der kommer hele vejen rundt, når det gælder skønheden af dine hænder. Dine negle gennemgår et forløb, hvor de bliver skåret, filet og formet samt renset og plejet. Inkluderet i behandlingen er håndmassage foretaget af en erfaren behandler. Behandlingen afsluttes med maling og polerering af dine negle, som giver dem glans og et flot look. Grundlæggende set lyder det som en simpel behandling. Men manicure drejer sig om opmærksomhed og sans for detaljen, hvor en god behandling kræver mange års erfaring og hundrede behandlinger. Hos kingnails har vi denne erfaring, da vi har udstyret og har gennemgået rigtig mange behandlinger. Vi kan give dig et resultat, som lever op til dine forventninger.

Er du interesseret i en behandling, kan du finde ledige tider her.

Er du interesseret i at se hvordan behandlingen foregår, kan du komme forbi vores butik.

Hvorfor lave en Manicure i Tåstrup?

Det er en nødvendighed, at fremstå præsentabel i dagligdagen. Folk har tendens til at danne sig et indtryk af dig på baggrund af dine hænder og deres renlighed. Med denne behandling kan du derfor opretholde sunde negle, neglebånd, hud og generelt flotte hænder. Hos kingnails har vi stor erfaring med denne behandlingsform. Samtidig går vi meget op i, at vores kunder er fuldt tilfredse med behandlingen, så vi er sikre på, at de forlader stedet med et smil og en god følelse. En anden relevant grund er det forkælende aspekt. Denne behandling giver dig lov at afstresse, slappe af og ”tid til mig selv”. Samtidig kan du give dine negle et look, som passer til din personlighed og ønsker.

Neglefil og formning

Vi starter dette forløb ved at lytte til dine ønsker og tanker omkring negleform. Har du ikke nogen ideer vil vi på baggrund af vores erfaring og dine aktuelle negle komme med rådgivning og forslag.

Neglebånd

Vi benytter neglebåndsfjerner til at skrabe det døde neglebånd. Er du i tvivl om, hvad neglebånd er, så er det den tørre hud, der omgiver neglepladsen, hvor din negle og finger sammensættes.

Håndmassage

Du modtager håndmassage i din manicure behandling. Massagen er behagelig og udføres er en erfaren behandler.

Negle maleri

Dine negler modtager flere forskellig lag, så det afsluttende resultat bliver skinnende, naturligt, flot og lever op til forventningenre. Vi har forskelligt udvalg af negla maler, bl.a. akryl og gele. Du kan læse mere om disse her.

Polering

Behandling afsluttes med en polering af dine negle, hvor der anvendes en neglebuffer, så dine negle får et skinnende og glans look.

Hvor lang tid tager behandlingen

Manicure behandlingen tager mellem 30-45 min.

Hvad er prisen for manicure?

Prisen er fra 250 kr, men der er forskellige muligheder. Du kan få et fuldt overblik over priserne her.

 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab.

John Doe

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab.

Jane Bullock

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab.

Heather Smith