Ofte stillede spørgsmål

Skal man sørge for at holde pause mellem salon besøg?

Nej neglene behøver ikke at holde pause mellem salon besøg, det skal kun være fordi man selv ønsker at tage en pause. Det er et Ofte stillede spørgsmål og en myte at man skal give neglene tid til at ånde, men neglene er lavet af dødt keratin som derfor ikke behøver at få luft. Skulle man få svamp i neglene, er man selvfølgelig nødt til at holde en pause mens man bliver behandlet.

Hvor gammel skal være når man besøger vores salon?

Du kan få lavet negle og eyelash extensions når du er fyldt 13 år. Ønsker du at få lavet permanent makeup skal du være over 18 år. Hvis man er under 15 år gammel skal man have en forældre eller voksen med ind i salonen. Der er ikke alders krav på vores andre behandlinger.

Hvor længe kan neglene holde?

Holdbarheden af neglene kan varierer alt efter hvilken slags neglelak man har fået på. Hvis man får lavet negle med almindelig neglelak holder de ikke så længe som med gel. Holdbarheden afhænger også af hvor meget man bruger hænderne og hvad man bruger dem til. Altså hvor meget slid neglene udsættes for. Da det er et Ofte stillede spørgsmål, så vil vi give et tip: Hvis man skriver meget på computer eller mobil er at man bør undgå at bruge fingerspidserne.

Er det ikke svært at få lavet noget med lange negle?

Jo, det kan det godt være, men det er langt hen ad vejen en tilvænningssag. Neglene bliver lavet efter dine ønsker, men hvis du ønsker at få lavet lange negle og ikke kan se dig ud af hvordan man dog skulle kunne lavet noget med lange negle, så vil vi gerne foreslå at man starter med at få lavet korte negle som man så kan vende sig lidt til det. Når du så kommer ind for at få lavet neglene igen, kan vi lade længden blive på. Så på den måde vil du kunne vende dig til fornemmelsen af at have lange negle og hvordan man skal agere med dem, mens de gror.

Laver i negle til folk som bider negle?

Ja, det gør vi da, så find endelig en tid hos os. Du kan booke enten via telefonen eller online på vores hjemmeside.

Kan man godt få lavet negle selv hvis man er gravid?

Det er ikke farligt for dig eller barnet at få lavet negle mens du er gravid. Det er også testet og dokumenteret at det er sikkert. Det kan dog være en god ide at når du får dine negle ordnet, at du får dem lavet et sted med god udluftning. Vi anbefaler også at man får lavet gelenegle da de ikke har lige så hissige dampe som almindelig neglelak.

Kan man godt med kunstige negle tage i solarie?

Med kunstige negle kan man godt risikere at de skifter farve hvis de bliver udsat for kraftigt UV-lys, det kan godt være i solariet men det kan også ske hvis man tager et smut syd på. Når kunstige negle bliver udsat for kraftigt UV-lys kan farven falme eller blive brunlig og det er altså derfor en rigitg god ide at afdække neglene, og dette kan gøres med et lag vaseline på neglen.

Hvad er forskellen på almindelig neglelak og gel neglelak?

Gelneglelak er blevet meget moderne henover de sidste 4-5 år da det giver et godt alternativ til almindelig neglelak. Helt almindelig neglelak tager lang tid om at hærde. Der er gel-lak lidt anderledes da det hærdes af en UV lampe som kan klare hærdnings processen på et par minutter. Det betyder at man med UV lampen kan hærde lakken med det samme. Gel-lak skal ofte lægges på af en professionel som er uddannet i denne specifikke type lak som også kan bringe prisen lidt op. Til gengæld har gel-lak en lang række fordele:

Hvad gør at gelneglelak bobler eller skaller?

Hvis du oplever at din gel-lak bobler eller slipper i kanterne sker det sandsynligvis på grund af at der er blevet lagt et temmelig tykt lag på. Hvis du selv ligger gel-lak på skal du huske at det første lag du lægger på skal være så tyndt som du kan ligge det. Det skal være en smule gennemsigtigt. Hvis du oplever at lakken ikke bobler men derimod skaller af, kan dette skyldes man ikke har slebet neglen før lakken blev påført. Det kan også være en rigtig god ide at ligge et forsejlene lag på kanten af neglen. Du får derved forseglet kanten af lakken på en måde så den ikke skaller af så let. Alle negle er forskellige og der kan derfor nogle gange være brug for ekstra omtanke.

Hvad skal jeg gøre for at holde mine eyelash extensions?

Du skal gerne undgå at få våde øjne i de første 48 timer. Især i de første 48 timer men også efterfølgende skal du også undgå at tage i dampbad, sauna eller andre steder hvor man kan blive udsat for damp. Når du ligger mascara på øjenvipperne slider det på dem så det bør også undgås. Det er dog en god ide at børste vipperne med en maskara børste, dagligt, for at rengøre dem og skille hårene fra hindanden.